Jouw Online Personal Trainer

Coaching op maat

Door - admin

Betekenis van Mindfulness

Mindfulness wordt bepaald door het woordenboek als een staat van kalm en vredig zijn. Mindfulness kan verschillende dingen voor verschillende mensen betekenen. Mindfulness kan heel eenvoudig op één plek blijven, of het kan te allen tijde volledig bewust zijn van lichaam en geluid, of zelfs gewoon bewust worden van tijd en niet wordt geconsumeerd met de gedachte. Het woordenboek lijkt het te laten klinken als meditatie, wanneer het in feite veel anders is.

Betekenis van Mindfulness

Mindfulness heeft veel definities en het is soms moeilijk te zien hoe het je kan ten goede komen. Voor beginners kan mindfulness worden beschouwd als een rustende van het mentale gebabbel dat optreedt wanneer je geest afzet. Mindfulness wordt vaak gelijkgesteld met meditatie, maar het is niet. Mindfulness-meditatie, in sommige gevallen bekend als Mindfulness-meditatie, is gewoon een praktijk om de geest te kalmeren om een meer vreedzamere en duidelijke gemoedstoestand te bereiken. Waar meditatie betreft om contact te hebben met je spirituele kant en het verkrijgen van kennis van hoe je in contact bent met het universele aspect van jezelf, gaat mindfulness over het aanwezig te zijn in het moment, bewust van wat er om je heen gebeurt, zonder gehecht of gefocust te worden

Mindfulness-oefeningen

Mindfulness is aangetoond om normale mensen te profiteren die hun geestelijke gezondheid willen verbeteren. Mindfulness-oefeningen zijn bewezen om de stressniveaus te verlagen, depressie, angst en andere gemeenschappelijke emoties en gevoelens te verlichten. Het helpt mensen omgaan met moeilijke situaties door ze tijd toe te staan om zich mentaal en emotioneel te vernieuwen voordat ze de uitdaging van het omgaan met het probleem bij de hand nemen. In sommige gevallen is mindfulness zelfs gevonden om het begin van angstaanvallen te voorkomen of te verminderen.

Angst, in veel mensen, kan zich in de loop van hun leven ontwikkelen. Het kan uitgaan als eenvoudige zorgen en angst, maar kan uitgroeien tot een ernstige depressie, gebrek aan slaap en concentratie, fysieke pijn en ongemak en andere negatieve emoties en gevoelens. De sleutel tot het verbeteren van de geestelijke gezondheid is het leren controleren en verminderen van de blootstelling aan stress, angst en depressie. Door regelmatig te mediteren, leren ze emoties te beheren en het beoefenen van mindfulness-praktijk, kunt u helpen de algehele kwaliteit van uw leven te verbeteren. Een uitgebalanceerd dieet, adequate slaap, ontspanning en regelmatige lichaamsbeweging zal ook bijdragen aan een hogere kwaliteit van leven. Meer nieuws over Mindfulness

Mindfulness Meditation

Een manier om je mentale welzijn te beheersen, is door Mindfulness Meditation. Mindfulness betekent volledig aanwezig zijn in elk moment. Je moet leren om je gedachten te regelen om ze op te nemen, in plaats van ze vast te houden in je hoofd. Het beheersen van je denken helpt ook om je emoties te beheersen, die de bouwstenen van geestesziekte zijn. Wanneer je je emotionele reacties oplettend zult worden, kun je reageren op situaties met meer bewustzijn en effectievere technieken. Als u dagelijks deze vorm van mentale welzijn beoefent, begint u verbeteringen te ervaren in zowel uw professionele als het persoonlijke leven.

Er zijn veel manieren om meditatie in uw levensstijl op te nemen, inclusief het leren mediteren of inschrijven in een klasse. Als je problemen hebt met concentratie, is een rustige plek met weinig afleidingen vaak de beste manier om een mindfulness-praktijk te beginnen. Je moet je altijd onthouden dat als het gaat om het beheersen van je emoties, jij bent degene die verantwoordelijk is voor het handhaven van een balans.

Het beheren van uw emoties en geestelijke gezondheid zal de kwaliteit van uw relaties verbeteren. Een gezonde, gelukkige emotionele balans is cruciaal voor een goede lichamelijke gezondheid. Mensen die emotioneel stabiel zijn, hebben bijvoorbeeld fysiek gezonder. Een gezonde gemoedstoestand kan de symptomen van zowel hoge stress als depressie verminderen. Mensen die lijden aan depressie of hoge stress ervaren vaak symptomen zoals vermoeidheid, slaapstoornissen en hoofdpijn.

Het doel van de dagelijkse meditatie of een mindful-praktijk is om optreden van je gedachten te worden. Wanneer je op je gedachten bent, word je je bewuster van je emoties en hoe ze je beïnvloeden. Maandelijkse zijn kan ook leiden tot een dieper gevoel van ontspanning. Naarmate je gedachten vestigen, wordt je aandacht geconcentreerder. Naarmate je focus regelt, kan je fysieke gezondheid verbeteren als je gedachten kalm. Dit kan leiden tot een betere gezondheid in het algemeen, inclusief een vermindering van depressie.