Jouw Online Personal Trainer

Coaching op maat

Door - admin

Haal meer uit je workout met deze supplementen

Trainen en sporten doe je vaak met een bepaald doel voor ogen. Je wilt bijvoorbeeld bepaalde spieren ontwikkelen of conditie opbouwen. Daar pas je het dieet op aan en je probeert extra proteïnen en koolhydraten te verwerken in het dagelijkse voedsel. Met Mammoth Mass wordt dat heel eenvoudig, zeker met smaken als vanille, banaan, aardbei of chocolade. Om tijdens de training iedere keer een stap verder te kunnen gaan is er nog een voedingssupplement wat je daarbij helpt, namelijk Animal Pak. Het bevat een optimale combinatie van eiwitten, koolhydraten en BCAA’s voor een maximaal resultaat. Met deze twee aanvullingen op het dagelijkse voedingspatroon is er eigenlijk niets meer wat een goede training en opbouw van de spieren in de weg kan staan.

Extra energie en gewichtstoename

Voor een goede work-out zijn eiwitten belangrijk. Eiwitten, oftewel proteïnen helpen je de spieren optimaal fit te houden en zorgen voor een sneller herstel omdat deze bouwstoffen onder andere de spiergroei stimuleren. Met het gebruik van Mammoth Mass neemt de spiermassa toe, ook wanneer je even niet traint. In Mammoth Mass vind je dertig procent aan hoogwaardige eiwitten en het belangrijke Whey eiwit, dat goed door het lichaam wordt opgenomen en een echte aanvulling is specifiek voor de spieropbouw.

De koolhydraten in Mammoth Mass leveren extra energie zodat de reserve energie, opgeslagen in de spieren, niet aangesproken hoeft te worden. Je hebt daardoor altijd voldoende capaciteit voor een optimale training, juist wanneer je net dat stapje extra wilt maken. Met Mammoth Mass zorg je voor een stabiele basis door de optimale verhouding tussen eiwitten en koolhydraten. Heb je moeite met aankomen in lichaamsgewicht tijdens het trainen, dan kan Mammoth Mass, als echte weight-gainer, je daarbij een flinke steun in de rug geven.

Extra energie en vetverbranding

Animal Pak als voedingssupplement helpt het energiepeil te verhogen zodat je uithoudingsvermogen wordt vergroot, het voorziet in extra vetverbranding, helpt met het voorkomen van spierpijn en zorgt voor een sneller spierherstel.

In de zakjes van Animal Pak vind je elf krachtige ingrediënten in de vorm van tabletten die ervoor zorgen dat jouw work-out optimaal verloopt. Drie essentiële aminozuren, bouwstenen van eiwitten die belangrijk zijn voor de spieropbouw, de zogenoemde BCAA’s, zijn daarin opgenomen. Deze stoffen in Animal Pak leveren bijvoorbeeld extra dextrose wanneer de voorraad glycogeen, nodig voor energie, wat minder wordt. De BCAA’s in Animal Pak zorgen ook voor extra verbranding van de vetten. Omdat het verhoogde gehalte BCAA’s in het bloed door het lichaam wordt aangezien voor een tekort aan energie wordt de vet voorraad aangesproken. Ook hebben de BCAA’s in Animal Pak invloed op het insuline gehalte, nog een reden waarom er meer vet verbrand wordt. Daarnaast voorziet Animal Pak je van eiwitten, koolhydraten en zink, waarbij zink belangrijk is voor het op peil houden van je testosterongehalte.

Animal Pak en Mammoth Mass zijn een goede aanvulling op de dagelijkse dosis gezond en uitgebalanceerd eten en erop gericht dat je maximale prestaties kunt leveren tegen een zo min mogelijke belasting van je lichaam. Intensief met je lijf bezig zijn vraagt om extra aandacht. Met Mammoth Mass en Animal Pak voldoe je optimaal aan die vraag.