Jouw Online Personal Trainer

Coaching op maat

Door - admin

Personal training: met beide benen stevig op de grond

Of je nou van sporten houdt of niet, sporten is gezond voor je lichaam en geest. Als jij een echte sportliefhebber bent dan vind je het vast heerlijk om te sporten met een personal trainer die je even helemaal tot het uiterste laat gaan. Hou je niet van sporten? Dan is een personal trainer er voor jou om je te coachen en te motiveren. Je personal trainer is jouw stok achter de deur om tóch te gaan sporten.

De sportschool

Buiten sporten is natuurlijk super gezond, midden in de natuur in de frisse lucht. Helaas is er niks zo veranderlijk als het weer in Nederland en dan is het toch ook wel heel fijn dat er sportscholen bestaan. Zo hoef jij niet in je sporttenue in regen, hagel of sneeuw buiten te sporten.

In een sportschool komen dagelijks veel mensen en er staan zware apparaten. het is dus belangrijk dat er goed gelet wordt op de veiligheid. Wanneer je traint is het fijn dat een ruimte licht is. Het hebben van veel ramen in een sportschool vind ik zelf echt een must. Wanneer je buiten traint krijg je een boost door het zonlicht. Wanneer je door bijvoorbeeld weersomstandigheden binnen moet trainen is het extra fijn wanneer je in een lichte ruimte traint waar je toch nog de zonnestralen die er nog zijn mee kunt krijgen. De zon zorgt voor een gelukshormoon wat je een extra positieve boost geeft tijdens het trainen. Zoals ik al zei is een veilige omgeving in een sportschool super belangrijk. Veel sportscholen hebben een gietvloer met epoxy. Deze vloeren zijn super sterk en bovendien stoot/ en slijtvast. Daarnaast zijn ze ook nog eens  gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk. Sommige sportscholen kiezen ook voor een vloer die overloopt in de muren. Beton cire is hier heel erg geschikt voor. Dit geeft de sportschool een luxe en strakke uitstraling.

Jouw eigen sportdoelen behalen

Er zijn verschillende redenen om te gaan sporten. Hieronder heb ik een aantal voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

  • Sporten om af te vallen
  • Sporten om aan te komen en sterker te worden
  • Sporten om een gezonde levensstijl te creëren
  • Sporten om een gezonde levensstijl vast te houden

Wanneer je wilt gaan beginnen met sporten dan is het fijn om hiervoor een personal trainer in te schakelen. Niet iedereen heeft hiervoor de financiële mogelijkheden of heeft geen vast moment waarop hij graag wil sporten. Wanneer je geen honderden euro’s uit wilt geven aan een personal trainer of graag flexibel wilt zijn in wanneer je wilt sporten ,dan is een virtual personal trainer misschien iets voor jou.

Je kunt zelf kiezen welk programma je wilt volgen en voor hoe lang. Er is voldoende keus uit verschillende programma’s zodat de trainingen goed bij jou en jouw sportdoelen passen. Daarnaast kun je ook contact opnemen met de aanbieder van de online lessen zodat diegene mee kan kijken met jouw wensen en je zo een passende training kunnen aanbieden.

Ik hoop dat je inmiddels helemaal in de actiestand bent gekomen door het lezen van dit artikel en ik wens je veel sportplezier toe!